Beach Armbånd

Varenummer 327720 Kategorier ,

499,00 kr.

Armbånd med evighedstegn og cabochonslebne hvide månesten, Grå Kalcedon, Aqua Kalcedon og en facetslebet Swarovski krystal.
Armbåndet er i metteret forgyldt sølv og måler 20 cm, men kan tilpasses fra 17-20 cm, da det har en unik slider-funktion.

På lager

Beach armbånd i forgyldt sølv

Er du på udkig efter et nyt smart armbånd? Så skal du se dette armbånd i forgyldt sølv.

Der er isat cabochonslebne hvide månesten, grå Kalcedon, Aqua Kalcedon samt en facetslebet Swarovski krystal isat i det lille vedhæng ved låsen. Der er i midten af armbåndet et lille evighedstegn i matteret forgyldt sølv.

Armbåndet har en unik slider-funktion som gør, at armbåndet kan tilpasses i længden 17-20 cm hvilket gør du nemt kan tage armbåndet på uden, at skulle åbne armbåndet. Armbåndet kan bruges alene eller sammensættes med vores andre armbånd, som f.eks. Sunset armbåndet, for at designe dit eget look.

Armbåndet er i forgyldt sølv, men findes også i rhodineret sølv.

Spinning Jewelry er et moderne og stilfuldt dansk smykkebrand, med fokus på kvalitetssmykker i ægte materialer, til priser hvor alle kan være med.

Alle vores smykker er produceret i sølv og forgyldt sølv. Find dine nye smykker blandt vores store udvalg af moderigtige smykker lige her.

Kombinere vores smykker på tværs af kollektionerne, for at skabe dit eget unikke look. Se din lokale Spinning Jewelry forhandler online lige her.

Scroll to Top

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV I DAG OG FÅ 10 % PÅ DIN NÆSTE ORDRE.

Som medlem får du nyhederne før alle andre, specielle tilbud og rabatter.