Returvarer

Ønsker du at returnere en eller flere af de varer, du har modtaget, tilbyder vi dig 30 dages fuld returret. De 30 dage gælder fra den dag, pakken er leveret til dig eller ligger klar til afhentning i pakkeboksen og skal være os i hænde senest 14 dage derefter.

Hvis du har taget varen i brug, udover hvad der er nødvendigt for at konstatere varens størrelse og egenskab, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du udfylde returformularen på Returseddel 2024pdf og vedlægge den vare, der skal returneres.

Sørg for, at din returvare er forsvarligt indpakket. Du har ansvaret for pakken, indtil vi modtager den, og afholder selv omkostningerne for fragten.
Gem postkvittering samt evt. trackingnummer, så du kan dokumentere forsendelsen.

Send din returvare til:

Spinning Jewelry ApS

Lyskær 8A. st

2730 Herlev

VIGTIGT: Returpakker skal sendes med Postnord eller GLS med omdeling. Sender du en vare retur til os uden omdeling eller med et fragtfirma, der ikke leverer pakker inden for vores åbningstid, modtager vi ikke pakken.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også aflevere din returvare fysisk på vores hovedkontor i Herlev. Vi tager imod pakker mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15.

Scroll to Top

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV I DAG OG FÅ 10 % PÅ DIN NÆSTE ORDRE.

Som medlem får du nyhederne før alle andre, specielle tilbud og rabatter.