fbpx

Forlæng dine smykkeres skønhed.

Vi håber, du bliver glad for dit smykke fra Spinning Jewelry – og at du kan have glæde af det så længe som muligt. Derfor får du vores bedste råd til at passe på dit smykke her.

4 generelle tips til smykkepleje

– Undgå at bade, sove og dyrke sport med dit smykke på. På den måde undgår du den slidtage, som sved, stød og fugt medfører.
– Tag dine ringe af, når du vasker hænder.
– Undgå at dine smykker kommer i kontakt med cremer, parfume og rengøringsmidler. Især sten og perler tåler ikke disse kemikalier.

Hold dit sølvsmykke rent

Dit sølvsmykke fra Spinning Jewelry er belagt med et rhodiumlag, der giver smykket en smuk glans. I hulrum og omkring stenene kan der med tiden sætte sig snavs og fedt. Brug en smykkepudseklud til at fjerne disse ved forsigtigt at polere smykket med kluden. Er dit smykke uden sten eller er stenen fattet i smykket, kan du også bruge en særlig smykkerens, som smykket kan dyppes i.

Beskyt belægningen

Hvis dit smykke har fået en overfladebehandling som en forgyldning eller oxidering, vil denne slides over tid. Slidtagen afhænger af syren i din hud, hvordan du opbevarer dit smykke, og hvor ofte du bruger det.

Pas på dine perler

Vores perler er alle ferskvandsperler, der er dyrket i naturen – det er altså en levende organisme, der skal passes godt på. Smykker med perler har bedst af at blive brugt jævnligt, da de ellers kan miste deres farve og glans. Perler kan dog ikke tåle parfume og f.eks. hårspray, så vent med at tage dine perlesmykker på til sidst.

Scroll to Top

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV I DAG OG FÅ 10 % PÅ DIN NÆSTE ORDRE.

Som medlem får du nyhederne før alle andre, specielle tilbud og rabatter.