PERSONDATA

Politik for behandling af personoplysninger
Spinning Jewelry værner om privatlivet for de besøgende på dette website.

Hvilke oplysninger indsamler vi, og hvordan benyttes de?
Spinning Jewelry indsamler kun personlige oplysninger som f.eks. for- og efternavn, adresse og e-mail adresse, når du frivilligt opgiver disse. Eksempelvis kan vi indsamle oplysninger for at få din tilbagemelding på vores hjemmeside og produkter eller i forbindelse med, at du tilmelder dig én af vores konkurrencer, events eller vores nyhedsbrev. 

Videregivelse af personlige oplysninger
Vi vil med din tilladelse sende markedsføringsmateriale til dig, såsom oplysninger om nye produkttilbud, etc. Hvis du ikke giver samtykke til at modtage denne type materiale, vil vi ikke sende det til dig.

Spinning Jewelry hverken sælger, overdrager eller videregiver dine personoplysninger til tredjepart.

Spinning Jewelry forbeholder sig dog ret til at anvende og videregive personoplysninger, når dette måtte være nødvendigt for at efterkomme lovgivning, reglementer eller retslige anmodninger,  for at opfylde dine ønsker eller for at yde assistance i eventuelle lovmæssige efterforskninger eller sager om offentlig sikkerhed.

Aktindsigt
Du har mulighed for fuld aktindsigt i de personlige oplysninger, du giver til os via internettet. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at ændre de personlige oplysninger, vi har registreret om dig, eller hvis du ønsker at ændre på den adgang, som vi har til at kontakte dig, kan du altid kontakte os og meddele os dette.

Scroll to Top

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV I DAG OG FÅ 10 % PÅ DIN NÆSTE ORDRE.

Som medlem får du nyhederne før alle andre, specielle tilbud og rabatter.